Nova edició del curs B1 català al Centre cultural galego de Tarragona

Una edició més Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre col·labora amb la Asociación de Paraguayos de Tarragona en la organització i realització d’un curs de català inicial.

En total, una vintena d’alumnes de diferents nacionalitats (Paraguai, Argentina, Colòmbia, etc.) s’han inscrit al curs el qual va començar al centre cultural galego el passat 11 de març i s’estendrà, tots els dilluns i dijous de 19 a 21.30 hores, fins a mitjans de maig.

L’elecció d’aquest horari està pensada per a que hi pugui accedir alumnat al qual no li és possible cursar-lo en d’altres franges horàries.  

A més d’aquest curs, es durà a terme un altre nivell bàsic 2 i un mòdul de coneixement de l’entorn i cultura catalana, per facilitar que l’alumnat pugui completar l’itinerari previst per l’obtenció d’un certificat d’acollida que, en bona part dels casos, els hi facilita el seu procés de regularització administrativa.

La nostra entitat imparteix formació en català des de fa gairebé una dècada, optant per una pedagogia centrada en que l’alumnat, de manera amena i divertida, empri de manera pràctica el català al llarg de tota la sessió.

Així assegurem que, a més de divertir-nos,  els i les alumnes acabin el curs atrevint-se a parlar català.

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari