Taller de cuina Senegalesa a l’Espai Jove Kesse de TGN

20190731_202816

En el marc de les activitats que organitza l’espai jove Kesse aquest mes de juliol -coincidint amb Àfrica com a temática d’enguany als estius de cooperació- la Fatima, Codou i Mama han impartit un taller de cuina senegalessa.

El plat a elaborar triat ha estat el tradicional Ceebuguinar, considerat el plat estrella del Senegal i un dels més habituals a les ceremonies locals, el qual han acompanyat amb bissap, una beguda molt popular allà feta a base d’hibiscos, i coneguda per les seves propietats energètiques, tonificants i digestives.

La quinzena de persones assistents va aprendre a cuinar aquest plat i beguda tradicional, així com apropar-se de la mà de la Fatima als costums i ceremònies relacionades amb aquest menjar i begudes al Senegal.

Nekna barema!!! (Rico, rico).

20190731_202830

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari