Acte d’entrega de certificats de català a l’aulumnat de la Asociación de Paraguayos de Tarragona-.

Aquest divendres 30 de setembre ha estat un dia de celebració compartit amb la Asociación de Paraguayos de Tarragona amb motiu de l’entrega dels certificats dels 2 mòduls de català que juntament amb aquesta entitat Cooperació activa al Camp de Tarragona ha organitzat, entre els mesos de març i setembre, per a una quinzena d’alumnes.
Un acte bonic, amb música, gastronomia i molt d’afecte, amb gent increïble i ben acompanyats per la consellera de Nova ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, i la responsable de l’UTIC, que feren també entrega dels certificats de coneixement de l’entorn i mercat i drets laborals.
Aquesta gent de paraguai sap fer les coses bé, boniques i, a més, sempre apostant per la solidaritat… La nostra immensa gratitud per comptar amb nosaltres.

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s