Gaudint amb les més petits i petites de les festes de Santa Tecla a Tarragona.

Des de la constitució de COOPERACIÓ ACTIVA AL CAMP DE TARRAGONA I LES TERRES DE L’EBRE oferim habitualment tallers infantils en el marc de festes populars, com en aquest cas, foren les de Santa Tecla a Tarragona.

En el marc de l’espai que ens oferí el col·lectiu Barraques, el 24 de setembre, unes 150 nenes i nens vam poder apropar-se a una altra manera de acolorir a través de la tècnica tradicional del Senegal dels quadres amb sorra.

Uns tallers que acostumen a tenir molt d’èxit i que, en aquest cas, provocà que s’exhaurissin en una hora els marcs que havien previst pels quadres. Malgrat això, els nens i nenes van innovar i trobar d’altres superfícies alternatives on fer els seus quadres de sorra per endur-se’ls a casa.

Agraïm a l’organització haver-nos convidat a participar d’aquestes activitats infantils, perquè per nosaltres és important estar present en aquesta mena d’actes, ja que en permet donar-nos a conèixer a la ciutadania en general i, alhora, aportar el nostre gra de sorra a les festes tot visibilitzant al col·lectiu de la diàspora senegalesa.
Fins a una altra!!!!

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s