Un any més passant-ho bé amb el tió de nadal-

El tió portava unes setmanes rebent la seva atenció dels nens i nenes dels nostres espais, així que arribat el moment no va decepcionar i generosament va premiar-los amb -contravenint les indicacions dels dentites- tota varietat de xuxes.

I és que, des de fa ja una dècada, aquesta diada dona inici al perdiode vacional de nadal, així que tot just els nens i nenes van rebre el seu obsequi per part del tió -possiblement fruit de la quantitat de sucre que van prendre- va començar la que segurament ha estat la millor festa del 2021.

Música i danses d’allò més improvisades per tancar una diada especial i un any un cop més complicat, però que no ha aconseguit treure als nens i nenes dels nostres espais el somriure.

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s