Perquè tancar-nos? Panellets i galetes de Halloween

Hi ha dies assenyalats que tothom espera per sortir de la rutina i ajuntar-se i gaudir entorn un bon menjar. D’aquí arrenquen moltes tradicions.

Quelcom semblant succeeix amb la festa de tots sants. Des de fa una dècada commemorem la castanyada amb els nens i nenes que participen dels nostres espais d’activitats. Venir a fer panellets és quelcom tan desitjat aquests dies com anar al passatge del terror. Així que, perquè no? Innovem i als panellets de sempre enguany hem afegit galetes de Halloween.

Trobar-se, passar-so bé preparant menjar i donar-li un significat especial a aquesta diada és el més important. Som més de panellets, es important dir-lo, però si també fem galetes i s’ho passen molt bé, perquè no?

Grits d’indignació o de terror?

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s