cuines del món: pour la candelaire fem “crepes”

Dins del cicle menjars del món que organitzem tots els anys, el mes de febrer és ja un costum celebrar una diada francesa; la fête de la candelaire.

Avançat ja l’hivern els crêpes apeteixen, en la seva elaboració pot participar tothom i –tot vinculant-lo a un ritual francès- ho fem divertit; els nens i nenes han de fer girar a l’aire el crêpes amb una mà, mentre amb l’altra mà aguanten una moneda de xocolata i demanen un desig.

Enguany, a més, hem aprofitat aquest taller de crêpes per enregistrar algunes escenes d’una obra de teatre que els nens i nenes de l’espai africanitz’ART estan preparant pel dia internacional de la dona.

Molts de riures, menjar golós i bons propòsits mentre esperem que s’allargui el dia, acabi la pandèmia i començi la primavera!

Published by

COOPERACIÓ ACTIVA CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE

Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre agrupa principalment a persones arribades amb la immigració a les comarques tarragonines i a professionals relacionats amb els nostres àmbits d’actuació: sanitat, educació, bona governança, sobirania alimentaria i empreneduria, quant als nostres programes de cooperació internacional, i experts en mediació, estrangeria, drets humans i acollida lingüística en els d’acció social i interculturalitat. Volem facilitar, a través del suport a entitats veïnals i compromís d’aquestes amb mesures transformadores vers la igualtat de gènere, l’accés a drets bàsics i pressionar i recordar a les administracions la seva obligació de ficar tots els mitjans possibles per a garantir-los. Creiem que tothom pot aportar quelcom per a millorar el seu entorn i que la base per a fer-ho és l’auto-organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s